Slik blir du ny medlem i Fjellfoten SK

Ønsker du å bli medlem i Fjellfoten SK sender du en epost til vår medlems kontakt med noen basisopplysninger, og vips så er du med... :-))

For å bli medlem i Fjellfoten sykkelklubb sender du en epost til vår medlemskontakt Mariann Sørensen, mariann.sorensen@gmail.com med følgende opplysninger:

- Fullt navn
- Postadresse
- E-post adresse
- Mobiltelefon nummer
- Fødselsdato
- Eventuelt ønske om helårslisens (forsikring)
- Eventuelt forrige medlemskap i en annen sykkelklubb

Husk å oppgi ovenstående opplysninger også på alle i familien dersom du betaler familiekontingent.

Våre medlemskontingenter i 2018 er:
Barn kr 100,- Voksen kr 300,- Familie kr 400,-

Kontingent for 2018:

Vi er i ferd med å benytte oss av en ny programvare utviklet av Norges Idrettsforbund.

I den forbindelse vil vi innkreve medlemskontingent for 2018 via KlubbAdmin og regningen sendes som vedlegg til e-post.

Man har to valg;

• Enten med KID som tidligere.
  • Eller (som vi anbefaler) å logge seg inn og registrere seg på: MIN IDRETT: https://minidrett.nif.no/ ( se info nedenfor)

Dersom noe er uklart - ta kontakt.

Hilsen for Fjellfoten SK

Ingar Berg 928 55 157 og Mariann Sørensen 92252248

Trykk på lenken for mer info

Kontigent.pdf