Innkalling til årsmøte i Fjellfoten Sykkelklubb 2021

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 8. Feb 2021

Innkalling til årsmøte i Fjellfoten sykkelklubb

Onsdag 24.03 kl 19:00.

Årsmøte for 2020 i Fjellfoten sykkelklubb avholdes i år digitalt.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, sendes styret senest 10. mars til oeverheim2@hotmail.com.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside www.fjellfotensykkelklubb.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Fjellfotensykkelklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben pr 31.12.20. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Heidi Henriksen Øverheim kontaktes på tlf 97 68 51 45.

Vi ber om forhåndspåmelding pr mail til oeverheim2@hotmail.com. Dette pga smittevern, men også fordi møtet kan bli avholdt digitalt. Du vil da motta en invitasjon til et digitalt møte.

Velkommen til årsmøte!

Nedenfor finner du noen praktiske Teams-tips. Har du ikke deltatt på et Teams-møte tidligere kan det være lurt å allerede nå sjekke om du får det til å fungere.

Tips for å i bli med.

Har du Teams installert fra før: Da kan du enten trykke på det lilla ikonet til Teams som du finner aller øverst i denne innkallelsen (under fanen «møte»), eller på den lilla linjen  «klikk her for å bli med i møtet». Dersom du ikke har Teams installert: Høyreklikk på samme linje, «klikk her for å bli med i møtet», kopier hyperkobling, og åpne i nettleser. Erfaringsmessig er ikke Internet Explorer den beste nettleseren til å kjøre Teams, om mulig, velg for eksempel Edge eller Chrome, og følg instruksjonene for å delta via nettleser. Har du ikke Teams nedlastet/brukt Teams på den aktuelle PC tidligere, vil du være «ukjent bruker», vi ber deg da om at du benytter deg av ditt fulle navn ved pålogging.

Tips for video og lyd.

For å skru av/på kamera, trykk på dette symbolet

For å skru av/på mikrofon, trykk på dette symbolet

Dersom dere opplever at kamera, lyd eller mikrofon ikke fungerer, sjekk at innstillingene er satt opp på det lydsettet dere ønsker.

Trykk på de tre prikkene velg «enhetsinnstillinger» og gjør tilpasninger. (Hvis ikke ikonene vises, før musepeker over skjermen og de skal dukke opp).

Fjellfoten sykkelklubb

styret

Klubbdag 21.11 kl 9-20 hos Årnes Sport AS

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 6. Nov 2019

Fjellfoten Sykkelklubb (FSK) har egen klubbdag hos Årnes Sport. Det er tilbud til FSK hele dagen den 21. november 2019 med utvidet åpningstid til kl 20. Det serveres kringle og kaffe mellom kl 18 - 20.

50% på Diadora trøyer, bukser og jakker samt eldre klubbtøy

30% på Diadora skotrekk, hansker, armer, bein og luer

20% på lagerført Diadora klubbtøy

30% på Atlas truger (Rendezvous 30 og Elektra 27w)

20% på andre truger

30% på langrennski og bindinger

20% på lagerførte rulleski

25% på løpesko (ikke Hoka og On)

25% på mat og ernæring

20% på alt annet av bekledning (f.eks. undertøy, vinterjakker og ullgensere

Tilbudene er personlig og skal benyttes til eget bruk.

Møt opp! Handle ditt sportsutstyr lokalt!

Treningstur til Mallorca våren 2020

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 13. Okt 2019

Fjellfoten SK arrangerer medlems-tur til Mallorca 14 - 21 mars 2020. Turen går til Alcudia hvor det er veldig gode fasiliteter for sykkel, trening og sosialt samvær.
Vi har engasjert Mallorcatour AS som vår reisearrangør. Det er norske, erfarne sykkelguider, og turer for alle nivåer og ferdigheter hver dag.

Pris kr. 9 199,-

Prisen inkluderer fly t/r, buss transfer på Mallorca, hotell m/halvpensjon (frokost- og middagsbuffet), avslutningsmiddag (forrett, hovedrett, vann og vin til maten) og sykkel. Prisen gjelder for 2 personer i delt leilighet, men det er mulighet for leilighet alene mot et tillegg på kr. 3000,-.

Depositum på 3 000,- faktureres ved påmelding.
Påmeldingsfrist 31.10.19

Flytider:

Oslo – Palma     DY1736              Avgang. 15.30
Palma – Oslo     DY1736              Avgang. 19.45

Det er tillatt med 2 stk. kofferter à 20kg og 1 stk. håndbagasje à 10kg pr. person.

NB!NB! Ønsker du ikke landeveissykkel skriv ønsket type sykkel i kommentarfeltet!

Meld deg på her!

Åpent hus på Spenst Årnes 14-20 oktober.

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 8. Okt 2019

Åpent hus 14-20 oktober. Ta med familie og venner!
19 Oktober skal vi ha sal og sykkelmaraton samt PT time!