Innkalling til årsmøte i Fjellfoten Sykkelklubb 2021

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 8. Feb 2021

Innkalling til årsmøte i Fjellfoten sykkelklubb 

Onsdag 24.03 kl 19:00.

Årsmøte for 2020 i Fjellfoten sykkelklubb avholdes i år digitalt.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, sendes styret senest 10. mars til oeverheim2@hotmail.com.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside www.fjellfotensykkelklubb.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Fjellfotensykkelklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben pr 31.12.20. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Heidi Henriksen Øverheim kontaktes på tlf 97 68 51 45.

Vi ber om forhåndspåmelding pr mail til oeverheim2@hotmail.com. Dette pga smittevern, men også fordi møtet kan bli avholdt digitalt. Du vil da motta en invitasjon til et digitalt møte.

Velkommen til årsmøte!

 

Nedenfor finner du noen praktiske Teams-tips. Har du ikke deltatt på et Teams-møte tidligere kan det være lurt å allerede nå sjekke om du får det til å fungere. 

 

Tips for å i bli med.  

Har du Teams installert fra før: Da kan du enten trykke på det lilla ikonet til Teams som du finner aller øverst i denne innkallelsen (under fanen «møte»), eller på den lilla linjen  «klikk her for å bli med i møtet». Dersom du ikke har Teams installert: Høyreklikk på samme linje, «klikk her for å bli med i møtet», kopier hyperkobling, og åpne i nettleser. Erfaringsmessig er ikke Internet Explorer den beste nettleseren til å kjøre Teams, om mulig, velg for eksempel Edge eller Chrome, og følg instruksjonene for å delta via nettleser. Har du ikke Teams nedlastet/brukt Teams på den aktuelle PC tidligere, vil du være «ukjent bruker», vi ber deg da om at du benytter deg av ditt fulle navn ved pålogging. 

 

Tips for video og lyd.  

For å skru av/på kamera, trykk på dette symbolet   

For å skru av/på mikrofon, trykk på dette symbolet   

 

Dersom dere opplever at kamera, lyd eller mikrofon ikke fungerer, sjekk at innstillingene er satt opp på det lydsettet dere ønsker.  

Trykk på de tre prikkene velg «enhetsinnstillinger» og gjør tilpasninger. (Hvis ikke ikonene vises, før musepeker over skjermen og de skal dukke opp).  

Med vennlig hilsen

 

Fjellfoten sykkelklubb

styret  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.