Jæren Folkehøyskole

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 18. Des 2014

Sykkellinje på folkehøgskole!

Vi på Jæren folkehøgskule starter i august 2015 opp en unik sykkellinje på skolen vår.

På Jæren sykler vi hele året. Svært lite snø gjør at veiene er bare omtrent hele året. Det har gjort regionen til et eldorado for sykkelinteresserte. Regionen har fostret noen av landets beste utøvere, mye takket være gode treningsforhold og et stort sykkelmiljø.

Linjen passer for deg som er interressert i sykkelsport. Vi kommer til å ha hovedfokus på landeveissykling, men du er velkommen med den sykkelen du har. Vi er en linje for deg som synes sykling virker interressant og som noe du har lyst til å gjøre mer av.Vi gleder oss også til å prøve Norges første innendørs sykkelbane, den bygges etter planene på Sola neste år. Vi skal følge den prosessen nøye!Du bør søke hos oss hvis du:

 • Er interessert i sykkel
 • Vil lære om kosthold, ernæring, antidoping etc
 • Er treningsvillig
 • Vil vite hvordan du blir bedre når du samarbeider med andre
 • Vil lære hvordan du holder sykkel og annet utstyr i orden så det fungerer optimalt
 • Vil lære bedre teknikk for at akkurat du skal bli bedre  Du må også være eventyrlysten for vi drar på spennende turer til inn- og utland.Vi har bl.a. planer om å drar på to ukes-turer til Spania samt mange flotte sykkeldestinasjoner i Norge.  Vi oppfordrer spesielt jenter til å søke.  Hvis du ønsker mer utfyllende info sjekk ut våre Facebook sider der du kan ta direkte kontakt med sykkellærer Cato Wallin:  https://www.facebook.com/groups/756047637765608/?locale=nb_NO

  Du kan også søke etter gruppa «Sykkel 2015-2016»  eller våre nettsider:

  http://www.jarenfhs.no/linjer/sykkel/

  Mvh

  Cato Wallin

  Sykkellærer

  Jæren folkehøgskule

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.