TOUR OF NORWAY FOR KIDS

Postet av Fjellfoten Sykkelklubb den 7. Jun 2016

Tour of Norway for kids er Norges desidert største sykkelritt for barn, hvor alle som starter vinner og alle får premie!

Sjekk oss ut på sosiale medier, og bruk #tourkids i alle sykkelbilder dere legger ut, årets beste bilde vinner nemlig en sykkel!

Vi gjør som alle andre store sykkelritt med respekt for seg selv, på slutten av hvert arrangement deler vi ut tre trøyer på vilkårlig nummer som vi trekker ut, det blir gitt bort en grønn spurttrøye, en gul sammenlagt-trøye og en prikkete hvit og rød klatretrøye! Neste år er det VM i Bergen, så da gir vi bort en trøye fra Bergen 2017 også:)
– Men vi gir oss ikke med det, hos oss deles det også ut en flunkende ny sykkel fra Nakamura!

Eneste kriteriet for å kunne vinne en av disse fem flotte premiene er at deltakeren må opp på podiet, og dermed være der når vi roper opp vinnernummeret, ellers trekker vi vidre til vi finner noen som er til stede.

I år er det den tolvte sesongen vi er på veien, og vi satser på et skikkelig rekordår i år. Vi skal være tilstede på 55 steder fra 5. mai til og med 21. August, se hele listen ved å trykke på knappen som heter “Turne 2016″. Vi er veldig stolte av de nye nettsidene våre, ta en titt!

Sjekk oss også ut på facebook, der holder vi dere oppdatert daglig under turneen, og legger ut alt av videoer, bilder og informasjon. https://www.facebook.com/tourkids?fref=ts

Rittet er åpnet for alle mellom 0 og 14 år, vi kjører det klassevis, mned følgende intervaller:

– Trehjulsykler og støttehjul
– 5-6 år
– 7-8 år
– 9-10 år
– 11-12 år
– 13-14 år

Trehjulssykler og støttehjul kjører som regel en kortere runde enn de resterende klassene, her er det lokale justeringer på hvert enkelt sted. De andre klassene kjører rundløyper på rundt 500 meter, så justerer vi antall runder etter alder.

Ved stor deltagelse kjører vi enkle aldersklasser.

Hos oss kommer sikkerheten i høysete, så ingen får starte uten hjelm. Har du sparkesykkel er det bare å slenge seg med da også:) Vi er ikke helt konsekvente på alderstrinn, er du fire år og har tatt av støttehjulene er det valgfritt om du vil kjøre sammen med trehjulssykkel og støttehjul eller fem og seks år. Samme gjelder om du er 5 år og fremdeles kjører med støttehjul på:)

Alle får Diplom og en gympose breddfull med premier, samtidig som dere kan vinne fire trøyer og en ny sykkel!!

Se på turnelisten og meld dere på, så sees vi på sykkelen i sommer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.